www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Borgermøde om ny skole på Sluseholmen
UDGIVET nov 2017 24

Mandag den 4. december, inviterer Børne- og Ungdomsforvaltningen til borgermøde, om rammerne for den nye skole, der nu er besluttet, skal ligge på adressen Sluseholmen 8.

Kom og deltag i dialogen om, hvilken rolle en ny skole i Sydhavn kan spille i bydelen.

Børne- og Ungdomsforvaltningen har fremsat to scenarier, for den nye skole, som de gerne vil have input til:

 • Det ene forslag går på en selvstændig 3-sporet skole fra 0.-9. klasse.
 • Det andet foreslår at den nye skole skal være en afdeling af Skolen i Sydhavnen, bestående af udskolingens 5.-9. klasse, og herudover kunne rumme fritidspladser og mulighed for yderligere faciliteter.

 

Ved borgermødet håber kommunen at få input til, hvordan skolen kan formes, så bydelen får mest muligt ud af både skole- og fritidsfaciliteter.

Tid og sted

Borgermødet holdes mandag d. 4. december kl. 19.00-21.00, på Skolen i Sydhavnen, Støberigade 1, 2450 København SV.

OBS: Tilmelding er nødvendig.

Hvis du gerne vil med, og sikre de bedste rammer for bydelens børn og unge, skal du tilmelde dig senest onsdag d. 29. november 2017.

Meld tilbage om du kan komme på mail: gt4x@buf.kk.dk eller tlf. 2165 5297

Du kan læse hele invitationen fra Børne- og Ungdomsforvaltningen her.


7 Kommentarer

 1. Pernille Rosford Nørgaard siger:

  Jeg vil gerne komme, jeg synes det er kort varsel, og hvordan sikre I information kommer ud til det nye Enghave brygge og Havneholmen?
  Jeg håber at se et opslag i lokalavisen

  mvh Pernille

 2. Bjarne Petersen siger:

  Kære Kgs. Enghave

  Rigtig godt at høre, at der endelig bliver taget hånd om skolesituationen i det nye Sydhavn – altså på Sluseholmen, Teglholmen og Engholmene for den sags skyld.

  Det vrimler med nytilflyttere og små børn, som alle skal have et sted at gå i skole. Den nuværende Skolen i Sydhavn er for længst blevet for lille. Derfor værdsat, at den nuværende Skolen i Sydhavn udvides, mens der er fundet endnu en grund til yderligere skoleudvidelse. Det er der behov for.

  Da jeg ikke kan deltage i mødet, vil jeg hermed videregerne min mening her. Jeg bakker helt klart op om forslag B om, at den nye skole skal være en afdeling af Skolen i Sydhavnen, bestående af udskolingens 5.-9. klasse, og herudover kunne rumme fritidspladser og mulighed for yderligere faciliteter. Jeg tror der vil være bedre synergi i skolen, hvis der kun er én skole samt at det vil skabe bedre sammenhæng for eleverne, hvis alle 5.-9. klasseeleverne er samlet ét sted. Herudover mangler der i høj grad fritidspladser og yderligere faciliteter her i området.

  Mvh

 3. Cecilie Høgsbro siger:

  Vil gerne deltage

 4. Heidi siger:

  Man kunne også overveje på sigt at bygge skole på Bådehavnsgade 50, når perspektivområdet skal udvikles engang efter 2023.

 5. lokaludvalget siger:

  Hej Cecilie. Dejligt du vil deltage. Du kan dog ikke tilmelde dig via siden her, men skal kontakte BUF, der arrangerer borgermødet, på enten mail: gt4x@buf.kk.dk eller tlf. 2165 5297.
  Mvh Line, Sekretariatet

 6. lokaludvalget siger:

  Kære Bjarne,
  Tak for dine input, dem tager lokaludvalget med videre.
  Mvh Line, Sekretariatet

 7. lokaludvalget siger:

  Hej Pernille,
  Godt at høre du gerne vil deltage. Husk at tilmelde dig via den angivne mail eller telefon.

  Du har ret i, at det er med kort varsel, at der indkaldes til borgermøde.
  Desværre er Lokaludvalget ikke medarrangør af dette borgermøde, som vi ellers ofte er.
  Lokaludvalget fik først detaljerne fra Børne- og Ungdomsforvaltningen i fredags, hvorefter vi delte invitationen på vores medier.
  Vi plejer at være informeret i langt bedre tid, men kan desværre ikke svare for Børne- og Ungdomsforvaltningens procedure i denne sammenhæng, og jeg kan på nuværende tidspunkt heller ikke svare på hvilken øvrig kommunikation de har benyttet.
  Vi har dog adviseret lokalavisen, der har lovet en omtale i avisen onsdag.

  Mvh Line, Sekretariatet.

Skriv en Kommentar