www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Borgermøde: Omlægning af lokale busser i Sydhavnen og Valby
UDGIVET jan 2018 10

Når Københavns nye Metro Cityring åbner i 2019 betyder det en stor omlægning af busruter i hele København. Kom til borgermøde den 23. januar om det lokale busnet, og få klar besked om hvad ændringerne betyder for dig!

På borgermødet fremlægger Movia og Københavns Kommune de foreslåede ændringer til de lokale busser. Du kan få svar på dine spørgsmål om de enkelte linjer, og give dine kommentarer til omlægningen.

I februar indsender lokaludvalget sine kommentarer og anbefalinger til omlægningen, b.la. på baggrund af input fra borgermødet tirsdag den 1. februar. Derefter skal Økonomiforvaltningen vurdere, om forslaget til lokalt busnet skal justeres.

Det samlede busnet vil derefter blive indstillet til Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen, der skal behandle sagen i april. Ændringerne træder først i kraft i 2019.

Hvor og hvornår?

Borgermødet bliver afholdt i samarbejde med Valby Lokaludvalg den 23. januar kl. 19.00 på Sankt Annæ Gymnasium, Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby

Disse busruter bliver berørt i Sydhavnen

Forslaget til lokalt busnet skal sikre, at der bliver lokal busdækning, hvor metro og strategiske buslinjer ikke er tilstrækkelige. Forslaget til de lokale linjer er beskrevet i høringsmaterialet Nyt Bynet 2019.

Bydelskort over Vesterbro-Kgs. Enghave – forslag til nyt bynet for buslinjer i 2019. Klik på kortet for at se det i større format.

 

Bydelskort over Valby – forslag til nyt bynet for buslinjer i 2019. Klik på kortet for at se det i større format.


Skriv en Kommentar