www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Bydelsplan: boligformer og boligstørrelser i Sydhavnen
UDGIVET jan 2017 19

Bydelsplanen kommer blandt andet til at omfatte et tema om boligformer i Sydhaven og hvad lokaludvalget mener, er den bedste løsning for vores bydel.

En del af vores meninger og holdninger er i øvrigt underbygget af jer, der bor i Sydhavnen. Udgangspunktet er at vi skal hjælpe børnefamilierne, at vi skal hjælpe jer til at blive, men det skal ikke ske på bekostning af de små lejligheder. Der skal nemlig også være plads til jer, der bor alene og/eller ikke har pengene til de større lejligheder.

Det har de skrevet lidt om i Kgs. Enghave Bladet i denne uge. Læs artiklen i papirudgaven, hvis bogstaverne er for små at læse.


1 Kommentar

  1. Benny Thomsen siger:

    Boligformer i Kgs Enghave /Sydhavnen skal vær et alsidigt udvalg af de boligformer vi kender almene boliger, andelsboliger, ejerboliger, haveforenings boliger, Ungdoms boliger, ældre boliger/kollktiver, husbåde i et “ordnet” område og hvor pladser er til at betale for almindelige mennesker. Med hensyn til lejligheds bygger mener jeg at man punktvis godt kan bygge i 10-15 etager i boligområder til almene,ungdoms og ældre boliger hvor infrastrukturen er i orden. Det samme gælder et område til torvehaller til friske fødevarer.

Skriv en Kommentar