www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Dialogmøde om Sydhavnens udvikling
UDGIVET nov 2014 14

Der er gang i udviklingen af København i disse år. Men hvad betyder det for dig og hvordan kan du få indflydelse på denne udvikling? Kom til dialogmøde for borgere og brugere af Sydhavnen onsdag d. 26. november 2014 kl. 17.00

Vi bliver flere københavnere, nye byudviklingsområder kommer til, gamle områder omdannes, byggerier skifter funktioner og forbindelserne gennem byen forandres.

Få indflydelse på udviklingen

Men hvad betyder det for dig og hvordan kan du få indflydelse på denne udvikling? Derfor inviterer Kgs. Enghave Lokaludvalg til dialogmøde for borgere og brugere af Sydhavnen.

Vi vil tage udgangspunkt i, hvordan det er at cykle i Sydhavnen og i jeres idéer til at gøre oplevelsen bedre. Idéerne kan både være konkrete forslag til forbedringer, men også idéer til samarbejde og projekter, som kan laves med Lokaludvalget i Kgs. Enghave samt forskere og studerende fra Aalborg Universitet.

Tilmeld dig

Vi giver sandwich og noget at drikker – husk at tilmelde dig, så vi ved hvor mange sandwich vi skal medbringe. Tilmelding skal ske senest mandag d. 24. november 2014 kl. 12.00 til Anne Katrine B. Harders på mail akbh@plan.aau.dk

Hvor og hvornår

Dato Onsdag d. 26. november 2014 kl. 17.00
Sted Aalborg Universitet København, Frederiks Kaj 12, 2450 København SV (lokale 0.06)
Forplejning Der vil blive serveret sandwich og noget at drikke undervejs
Tilmelding Senest mandag d. 24. november 2014 kl. 12.00 til Anne Katrine B. Harders: akbh@plan.aau.dk
Vi glæder og til at se jer!


Skriv en Kommentar