www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Bydelsplan  for Kgs. Enghave 2017

Kgs. Enghave Lokaludvalg kan nu præsentere sin tredje bydelsplan. Den er blevet til på baggrund af bl.a. borgermøder, workshops, spørgeskemaundersøgelser og samtaler med sydhavnerne.

Du kan læse hele bydelsplanen her

Visioner for bydelen

Kgs. Enghave Lokaludvalgs vision for fremtidens Sydhavnen handler om sundhed og bæredygtighed. I Sydhavnen skal der ske en bedring af borgernes sundhed både fysisk, mentalt og socialt. Samtidig skal der lægges mere vægt på at skabe en bæredygtig bydel, hvor der sættes mere fokus på genbrug, økologi og grøn energi. Sydhavnen skal også være bæredygtig i forhold til at skabe og opretholde en balance, hvor flere børnefamilier end nu bliver boende, samtidig med at der fortsat skal være plads til de socialt udsatte og andre skæve eksistenser.

Planen består både af overordnede visioner og forslag til konkrete projekter, som skal hjælpe bydelen tættere på opfyldelsen af visionerne. Med dette håber vi, at både forvaltningerne, som har været med til at kvalificere projekterne, og Borgerrepræsentationens medlemmer vil være medspillere i også at få dem gennemført.

 

Skriv en Kommentar