www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
God jul og godt nytår fra Kgs. Enghave Lokaludvalg
UDGIVET dec 2018 21

Julen nærmer sig med hastige skridt, og Kgs. Enghave Lokaludvalg vil gerne ønske alle Sydhavnens borgere en god jul og et godt nytår.

Året der gik i Vesterbro Lokaludvalg

Der er sket meget i løbet af årets gang i Sydhavnen. Lokaludvalget arbejder kontinuerligt med at være bydelens stemme udadtil og søsætte projekter, der kan komme Sydhavnens borgere til gavn.

I år har Lokaludvalget blandt andet udarbejdet en bydelsplan med udgangspunkt i dialog med sydhavnerne, arrangeret høstpicnic på Tippen, der  en del af det løbende arbejde med Sydhavnens naturperle, været med til at indrage borgere vedrørende kommuneplanstrategien, og generelt holdt en lang række borgermøder og dialogskabende arrangementer omhandlende de mange anlægsprojekter og udfordringer, som Sydhavnen står over for.

Julefreden sænker sig over Sydhavnen

Julen blev også hjulpet på vej med arrangering af årets juletræstænding ved Mozartsvej/Sjælør blvd, hvor både børn og voksne kunne se julemanden tænde for juletræet. 

Her fra Lokaludvalget skal endnu engang lyde en glædelig jul til alle Sydhavnens borgere. Sekretariatet vil holde julelukket henover julen og nytåret, og vi vil vende stærkt tilbage i januar måned.  


Skriv en Kommentar