www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Høring: lokalplanforslaget “Sydhavnsgade” med kommuneplantillæg
UDGIVET jul 2018 25

Lige nu har Kgs. Enghave Lokaludvalg høringen om ‘Sydhavnsgade’, eller Industritrekanten i daglig tale, i intern høring. Til august kommer der en offentlig høring fra den 10. august til den 31. august og lokaludvalget forventer et afholde et borgermøde sammen med Teknik- og Miljøforvaltningen i august. 

De private grundejere på Industritrekanten ønsker at byudvikle trekanten (Sydhavnsgade – Scandiagade – Borgmester Christiansens Gade) og bl.a. bygge til serviceerhverv og boliger. På nuværende tidspunkt ligger der kun erhverv i forskellig grad. Området ligger både ud til den trafikerede Sydhavnsgade, men vender også ind mod Scandiagade, der i øjeblikket skybrudssikres og hvor der kommer en grøn park.

Lokaludvalget er med i processen fra begyndelsen og er især opmærksom på bebyggelsesprocent og sammensætningen af det nuværende erhverv, fremtidige typer serviceerhverv og typen af boligformerne, der tænkes for området.

Hold øje med Bliv Hørt-portalen i august

Klik på billedet for at se det i større format.


2 Kommentarer

 1. Lene Nielsen siger:

  Hej
  Er der sat en dato for et borgermøde om planerne for Trekanten? Hvornår bliver det muligt at se hvilket høringssvar Lokaludvalget har fremsendt?
  Mvh. Lene Nielsen

 2. lokaludvalget - admin siger:

  Hej Lene

  Der er ikke sat dato for borgermødet, da processen er trukket lidt ud. Du kan læse om, hvad der kom ud af mødet med NPV, der kiggede forbi lokaludvalgets ordinære møde:https://www.kk.dk/indhold/kongens-enghave-lokaludvalgs-modemateriale/23082018/edoc-agenda/04fe1823-2497-474a-a8e6-f0b9a1abf82e/36d0ddf0-9fd7-4fe4-82bc-6ffadb608cb8
  /Christine – sekretariatet

Skriv en Kommentar