www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Hold øje med kommende arrangementer i Sydhavnen
UDGIVET aug 2016 15

Kgs. Enghave Lokaludvalg har i løbet af efteråret fokus på tryghed og arbejdet med bydelsplanen. Der er endnu ikke sat datoer på, men hold øje med lokaludvalgets hjemmeside og facebookside.

Tryghedsvandringer i to kvarterer
Lokaludvalget arbejder sammen med et lokalt netværk og Københavns Kommune om at sikre en tryg bydel. Derfor holder vi i efteråret tryghedsvandringer i Bavnehøjområdet og på Teglholmen og Sluseholmen.

Tryghedsvandringerne er en del af Københavns Kommunes Tryghedsløft 2017 og skal give os i lokaludvalget indsigt i, hvordan jer der bor i Bavnehøjområdet og på Teglholmen/Sluseholmen, oplever trygheden. Lokaludvalget sender jeres forslag videre til Sikker By under Københavns Kommune, der beslutter hvilke projekter, der skal arbejdes videre med på tværs af byen.

Bydelsplan for Kgs. Enghave
Kgs. Enghave Lokaludvalg er i gang med arbejdet med den nye bydelsplan for Sydhavnen. Derfor vil vi rigtig gerne høre jer, der bor her, hvilke ting der betyder noget for jeres hverdag i vores bydel. Derfor er vi i gang med at arbejde på et spørgeskema og to borgermøder. Borgermøderne kommer til at ligge i begyndelsen og slutningen af oktober.

Vi håber at se en masse sydhavnere til både tryghedsvandringer og borgermøder om vores bydel i efteråret.

www.2450lu.kk.dk og www.facebook/kgsenghavelokaludvalg


Skriv en Kommentar