www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Julen kommer til Sydhavnen den første søndag i advent
UDGIVET nov 2017 24

Kom med første søndag i advent til fælles julehygge i Sydhavnen.

Vi følger traditionen og byder den 3. december indenfor til julehygge på forskellige steder i Sydhavnen.

Vi starter kl.13, hos SydhavnsCompagniet, på Det Gamle Posthus på Borgbjergsvej. Her laver Kids United kreativt juleværksted for både børn og voksne. Stemningen sættes med levende julemusik, historiefortællinger, gløgg og æbleskiver. Alle er velkommen, men der er kun plads til 70 personer ad gangen.

Kl.15 har selveste Julemanden hvisket os i ørene, at han kommer forbi i Kvartershuset. Skt. Annæs Big Band kommer også og spiller op til juletræsdans, og Julemanden og hans hjælpere vil dele godter og julestemning ud til alle børnene.

Kl.16.50 samles vi alle på Anker Jørgensens Plads. Herfra går juleoptoget, med Julemanden og Skt. annæs Big Band i spidsen, ad Mozartsvej til Sjælør Boulevard, og spreder juleglæde til alle omkring os.

Når man ikke julestuerne på Borgbjergsvej, kan man fra kl.16.30 hilse på de friske Valbyparkspejdere, der tænder bål og sælger pandekager og varm kakao, ved juletræet på det grønne anlæg på Mozartsvej/Sjælør Boulevard. Her vil Kgs. Enghave Lokaludvalg også være tilstede, og dele balloner ud, imens vi venter på optoget.

Når juleoptoget er ankommet vil Lokaludvalgets formand, Joan Røge, byde velkommen med en juletale.

Herefter vil Flammen-tanz tage over med lysende ilddans, og juletræet tændes under sang og musik.

PROGRAM

Kl. 13-15: Juleværksted i Det Gamle Posthus på Borgbjergsvej. OBS: Først til mølle – der er plads til 70 pers. ad gangen

Kl. 15-16.45: Julemusik og Julemand med godter til børnene i Kvartershuset

Kl.16.50-17: Juleoptog fra Anker Jørgensens Plads til Sjælør Boulevard

Kl.17-17.30: Balloner, pandekager, ilddans og juletræet tændes

Jul i Sydhavnen arrangeres af Kgs. Enghave Lokaludvalg i samarbejde med Kvartershuset, Områdefornyelsen Sydhavn, SydhavnsCompagniet og AKB.


Skriv en Kommentar