www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Udlån af ladcykler, æblemosteri og andet

Ladcykler
Kgs. Enghave Lokaludvalg har indkøbt fire ladcykler, som du som borger eller forening kan låne ganske gratis. Du kan låne dem hos  MedborgerCenter Sydhavnen.

  • Ved ønske om lån af cykel skal man henvende sig i MedborgerCenter Sydhavnen, Peter Sabroes Gade 1, 2450 Kbh. SV., på hverdage mellem kl. 9.00 og 14.30. Der er lukket om onsdagen for aflevering og udlån af cykler og du skal komme inden kl. 15.00 om fredagen. Alternativt kan man ringe på tlf.: 33 22 70 02 i samme tidsrum. Medborgercenteret kan have lukket på dage, hvor der er annonceret åben, hvis de fx alle er ude af huset på tur.
  • Ved udlån bliver man bedt om at udfylde en blanket med navn, tlf. og en adresse, hvor man kan træffes samt at fremvise en form for legitimation eller en kopi af en eller anden form for billed ID.
  • Ved returnering af cyklen, skal husvagten/fast personale kvittere for, at den er afleveret. Bemærk, at der ved ikke-rettidig aflevering gøres et notat herom, som vil indgå i overvejelser om, hvorvidt man kan låne en cykel igen.
Æblemosteri
Kgs. Enghave Lokaludvalg har et lille mosteri bestående af to æblemostpresser og en frugtmølle, som du som borger eller forening kan låne over en weekend, eller til særlige arrangementer.
Skriv til Katja på katja.lange@okf.kk.dk for at booke æblemostpressen.

Elmåler
Lokaludvalget har en elmåler, som du som borger eller forening kan låne ganske gratis. Skriv til Katja på katja.lange@okf.kk.dk.

Udstillingssystem
Skal du udstille tegninger, billeder, foto, eller andet der kan hænge på en væg, så låner vi vores udstillingssystem ud. Du kan læse om lånereglerne og downloade det skema, du skal udfylde når du låner, her. Udstillingssystemet står opmagasineret hos Bavnehøj Skole, hvor du også skal afhente og aflevere det.

Procedure for udlån – Hvis du vil låne udstillingssystemet skal du henvende dig til Bavnehøj Skoles skolebibliotekar, Susanne Nørgaard, på sn.bav@ci.kk.dk eller lægge en besked på telefon 61 67 21 84