Det mener vores borgerpanel om Sydhavnen

Vi har spurgt jer i Kgs. Enghave Borgerpanel om, hvad I mener om Sydhavnen. Jeres svar bruger vi som input til vores bydelsplan for Kgs. Enghave de næste fire år.

I slutningen af maj spurgte vi vores borgerpanel, hvad de mener om Sydhavnen på forskellige områder som grønne områder, skole og børneinstitutioner, adgang til kultur, trafiksikkerhed, tilbud til børn, unge og ældre m.m.

Det gjorde vi som startskud til vores arbejde med at lave den næste bydelsplan for Sydhavnen, som vi skal bruge efteråret på, og til det arbejde er det vigtigt for os at vide, hvad der optager jer sydhavnere. 

Bydelsplanen bliver vores arbejdsplan for de næste fire år. Det er her vi beskriver lokaludvalgets visioner for bydelen, og hvilke temaer vi særligt vil arbejde med fremover. Undervejs i arbejdet vil vi igen spørge jer til råds om forskellige temaer og områder.

På spørgsmålet om, hvad sydhavnerne mener er det vigtigste, at lokaludvalget arbejder med i bydelsplanen, ser borgerpanelets top 5 sådan ud: 

  • Grønne områder, bynatur og biodiversitet
  • Offentlig transport
  • Kultur- og fritidstilbud
  • Luftforurening og støj
  • Social ulighed og udsatte borgere

Borgerpanelundersøgelsen har været udsendt digitalt til de 1.564 medlemmer af Kgs. Enghave Borgerpanel fra den 25. maj til 6. juni 2022. I alt har 551 deltaget i undersøgelsen.

Vi vil i løbet af efteråret invitere til flere former for dialog om bydelen i forbindelse med vores arbejde med bydelsplanen. 

Vi takker for alle jeres tilbagemeldinger.

Læs hele undersøgelsen her

Vil du gerne være med i vores borgerpanel?