www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Projekttræf på Karens Minde
UDGIVET mar 2015 12

Sydhavnen er hjemsted for et spirende miljø af kreative, sociale og kulturelle projekter. Men hvordan kommer man egentlig i gang og hvor får man hjælp, hvis man har lyst til at starte eller
være med i et lokalt projekt?

Til projekttræf i Sydhavnen d. 20. april får du chancen for at komme ét skridt nærmere realiseringen af din projekt idé. Fokus er på inspiration og konkrete værktøjer, når Kgs. Enghave Lokaludvalg, Frivilligcenter VSV, og Kulturanstalten går sammen om at afholde projekttræf for tredje gang i Sydhavnen.

Det skal være lettere at starte nye projekter og føle sig klædt på til opgaven, og det er vigtigt, at vide hvor man kan få hjælp, når der opstår udfordringer. Netop derfor afholdes projekttræf på Karens Minde, tæt på lokalerne, hvor arrangørgruppen også sidder klar til at hjælpe i hverdagene.

Hygge og netværk

Udover at få en masse fagligt input er der mulighed for at møde andre kreative projektmagere på Kgs. Enghave og høre om hvilke idéer de har lyst til at føre ud i livet. Arrangementet afsluttes med en hyggelig fællesspisning hvor der bliver mulighed for at tale endnu mere sammen om idéer, udfordringer og muligheder. Når aftenen slutter, er du forhåbentlig blevet klogere på
hvordan du finder sparringspartnere, du har fået alle de beskidte tips og tricks til fonde og puljer og ikke mindst fået inspiration og rådgivning til dit projekt.

Mød op d. 20 april kl. 17.00-20.00
ABC-Lokalet, Karens Minde, Wagnersvej 19, 2450 Kbh. SV
Tilmelding til Christine på bu1p@okf.kk.dk
Følg med på Facebook

Projekttræf_sydhavnen_invi

Tryk på billedet for et større format.

 


Skriv en Kommentar