www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Puljefrist den 20. februar
UDGIVET feb 2015 14

Barsler du med en fantastisk idé til kultur, musik, fristidsaktiviteter eller noget helt andet i Sydhavnen? Så husk, at der er frist fredag den 20. februar. 

En del af Lokaludvalgets samlede puljemidler går til arrangementer, som Lokaludvalget selv står bag, og en del af midlerne er udmøntet i Lokaludvalgets puljer, som du som borger, forening eller lign. kan søge.

I 2015 har Lokaludvalget afsat tre puljer; Kgs. Enghavepuljen, Kulturhavnpuljen og Julepuljen, som har forskellige størrelser og frister. Når du søger, skal du huske at din ansøgning bliver behandlet ca. en måned efter den frist, du har ansøgt. Det vil sige at hvis du sender din ansøgning den 20. januar, så behandles din ansøgning omkring den 20. februar.

Din ansøgning

I nedenstående guide kan du læse præcis, hvilke informationer vi har brug for, for at kunne behandle din ansøgning hurtigt. Følger du den, slipper vi for at skulle indhente manglende informationer, og så risikerer du ikke at din ansøgning må skubbes til et senere møde.

Begynd med at læse puljeguiden grundigt igennem, før du sender din ansøgning – Puljeguide Kgs. Enghavepuljen

Tænk miljøet ind i din ansøgning – læs Guide til miljøvenligt arrangement

Du skal ansøge via vores digitale ansøgningsskema. Du opretter en bruger med brugernavn og password, og kan herefter udfylde skemaet –  Ansøgningsskema

  • Hvis du repræsenterer en forening, benyt da en fælles mail, når profilen oprettes. Så kan flere se beskeder sendt fra systemet samt logge ind på profilen i AMES, og der opstår ikke tvivl om brugernavn og password.
  • Vær opmærksom på, at ikke alle Lokaludvalg bruger det digitale ansøgningsskema, hvis du søger andre lokaludvalg.
  • Bemærk, at ansøgningsskemaet tilgås via Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox. Har du ikke mulighed for at bruge disse browsere kan du kontakte sekretariatet på kgsenghavelokaludvalg@okf.kk.dk

Skriv en Kommentar