www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Ren kærlighed til dit kvarter
UDGIVET jul 2015 14

Trænger jeres gade, kvarter eller lokale plads til rengøring? Så kan I kvit og frit låne Københavns Kommunes frivillighedstrailer fyldt med udstyr. 

Københavns Kommune leverer traileren med udstyr til jer, og henter den igen – sammen med det affald, I har samlet ind. Alle kan være med til en hyggelig dag i fællesskab med andre om at bidrage til et rent København.

Læs mere om tilbuddet eller kontakt Byens Drift på byensdrift@tmf.kk.dk/ 33 66 33 66

Gode råd til planlægning

 • Opret en gruppe, så I er flere om initiativet til en oprydningsdag
 • Planlæg dagen: Hvor mange mødes i?Hvornår og i hvor lang tid? Hvad med mad og drikke? Hvor kan man tilmelde sig? Tilmeldingsfrist mv.
 • invitér mulige deltagere: Venner, naboer, beboere, forretninger kan inviteres pr. brev, ved opslag eller et facebook-event.

 

Når I kender deltagerantallet

 • Bestil Københavns Kommunes frivillighedstrailer samt afhentning af affald
 • Udarbejd et program: Fordeling af ansvar og opgaver, hvem kan kontaktes for spørgsmål, bestilling af med og drikke mm.

 

På selve dagen

 • Byd velkommen og led deltagerne igennem dagens program med god stemning.
 • Husk at gøre det sjovt, fx med en konkurrence om, hvem der kan samle mest affald.
 • Husk at fejre, når dagens program er afsluttet

Gør det til en tradition.

 

 


4 Kommentarer

 1. Andy Bouwer siger:

  Hej Kgs. Enghave Lokaludvalg! Superfedeste koncept! Vi er en gruppe beboere i det nye havneområde på Teglholmen, som gerne vil benytte os af muligheden for at rekvirere trailer, redskaber, m.m..
  Jeg skriver en mail til jer og vedlægger mine kontaktoplysninger, som bliver kontaktperson på vores igangværende beboerprojekter.
  Mange hilsener Andy Bouwer/Teglholmsgade 22/2450 SV

 2. lokaludvalget siger:

  Kære Andy

  Hvor er det skønt, at I er en gruppe, der gerne vil holde jeres kvarter rent. Vi har blot formidlet tilbuddet her på vores hjemmeside, men det er Byens Drift, som du skal sende din mail til.

  Byens Drift på byensdrift@tmf.kk.dk/ 33 66 33 66

 3. Andy siger:

  Hej! Jeg er endnu ikke helt klar over hvordan jeres koncept virker, men til en anden gang, kan du måske også vedlægge dit navn på dit svar? Anonymitet i kommunale sammenhænge i Danmark er meget udbredt, og for at komme fænomenet til livs, er det vigtigt at påpege de eksempler, jeg dagligt falder over, og som dette er et eksempel på!
  Tak for forståelsen, AB!

 4. lokaludvalget siger:

  Hej Andy

  Det beklager jeg, du har helt ret.

  Mit navn er Christine Hovgaard Jensen, Lokaludvalgssekretariatet for Kgs. Enghave Lokaludvalg. Hvis du har brug for at hive fat i lokaludvalget, kan du bl.a. kontakte mig.
  bu1p@okf.kk.dk

  /Christine

Skriv en Kommentar