www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Sidste puljefrist inden sommeren
UDGIVET maj 2017 07

… er den 22. maj, og sekretariatet skal have din ansøgning til Kgs. Enghavepuljen senest midnat denne dato.

Send os din gode idé til et lokalt forankret projekt, der kommer beboere i Sydhavnen til gode. Dit projekt skal tidligst begynde efter den dato, hvor der bliver truffet beslutning om ansøgninger til puljen. Det er det efterfølgende lokaludvalgsmøde, hvor ansøgningerne behandles og det besluttes af lokaludvalget, hvem der skal modtage midler.

Læs mere her om ansøgningsproces


2 Kommentarer

 1. Annette brahe siger:

  Hej.

  Jeg bor på johan kellers vej i kbh sv. Vi har intet udeområde, hvor man mødes med naboer eller folk med børn osv. Vi har kun baunehøj alle. Den bliver kun brugt til hundeluftning.
  Vi, som bor her, søger derfor altid til gamle sydhavn eller vesterbro for at komme på legeplads.
  Min forslag er, at baunehøj alle skal laves som sønderboulevard. Men legeplads, boldbure og hyggekroge med bænke og blomsterbede. Det ville være perfekt her.
  Her er mange børnefamilier, og ældre som ville eæske at bruge det. Ofte ser jeg også grupper af unge, der kommer fra træning i håndbold eller fodbold, som ville ha stor udnytte af det.
  Håber I vil overveje mit forslag

  Mvh Annette Brahe

 2. lokaludvalget siger:

  Kære Annette

  Tak for dit input. Indledningsvis må jeg sige, at lokaludvalget har desværre hverken politisk mandat eller budgetter til at lave Bavnehøj Allé om. Jeg kan dog sige, at lokaludvalget har fokus på Bavnehøj-området og arbejder for at der kommer en områdefornyelse til området, som bl.a. vil skulle have fokus på grønne, rekreative arealer. Desuden har lokaludvalget i sin bydelsplan fokus på Enghavevej og muligheden for at lukke to spor ned og lave en park på strækningen mellem Sydhavn Station og Cph Skate Parken på hjørnet af Vigerslev Allé og Enghavevej.

  Bh Christine / Sekretariatet

Skriv en Kommentar