www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Sidste punktum sat i bydelsplanen
UDGIVET apr 2017 04

Fredag den 31. marts var deadline for det sidste punktum i vores bydelsplan. Omtrent et års planlægning, borgerinddragelse og skriveproces er nu ovre. Nu er det op til fagforvaltningerne i Københavns Kommune og til sidst politikerne, at vurdere og beslutte om de synes godt om alt vores arbejde. 

Visionen for Sydhavnen

“Lokaludvalgets vision for planen er en sund og bæredygtig bydel. Lokaludvalget ønsker, at Sydhavnen både fysisk, mentalt og socialt skal have et løft, der med udgangspunkt i bydelens store kvaliteter, de grønne områder og nærheden til havnen samt sammenholdet på tværs af sociale skel, kan værne om og styrke den helt særlige ånd, der lever i Sydhavnen.” 

Dette  afsnit indgår i formandens forord i Kgs. Enghave Lokaludvalgs bydelsplan. Bydelen vokser og sociale skel og forskel i bruttoindkomst i de forskellige områder tydeligegør, hvilke problematikker, der skal under politikernes lup på sigt.

Til november kan du læse det fulde dokument og nogle af de konkrete projekter, vi foreslår, som kan hjælpe med at gøre pladsen mindre trang, når vi bliver endnu flere sydhavnere de kommende år. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi har arbejdet med.

Tidsplanen

Skrivearbejdet er måske officielt ovre, men der venter stadig et stort stykke arbejde med layout, valg af billeder, grafer og illustrationer. Når fagforvaltningerne i midten af maj, så skal grafikerne i gang med deres del af arbejder, der strækker sig over sommerperioden. I oktober og november kommer de 12 lokaludvalgs bydelsplaner op på dagsordenern ei Økonomiudvalget og til slut Borgerrepræsentationen.

Og så er det tid til at fejre vores nye visionsværk i november, hvor bydelsplanerne lanceres ved et event på Rådhuset.


Skriv en Kommentar