www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Sluseholmen lukker for gennemkørsel
UDGIVET feb 2019 08

Bilister må lede efter andre måder at komme til og fra Sluseholmen. Fra omkring den 1. marts lukker Sluseholmen for gennemkørsel i 18 måneder. Københavns Kommunen garanterer, at cyklister og fodgængere stadig vil kunne passere frit via midlertidige broer og stier.

Tre nye gennemsejlingskanaler

Det der ligger til grund for den omfattende lukning af Sluseholmen, er den sidste udbygning af infrastrukturen omkring Sluseholms Kvarteret. Her skal der blandt andet etableres tre nye gennemsejlingskanaler på tværs af vejen Sluseholmen. I den forbindelse skal der ligeledes konstrueres tre broer over disse kanaler, som fører kommende lukningen.

Information vil tilgå ugerne op til lukningen

Forvaltningen vil frem til lukningen af Sluseholmen komme med mere specifik information om de trafikale konsekvenser. Beboer og forretninger i Sluseholms Kvarteret vil blive grundigt informeret af bygherre Danica Ejendomme. En uge før lukningen vil der blive opsat trafikinformationsskilte op i alle store kryds i området.


1 Kommentar

  1. Susanne Brinkholt siger:

    Da jeg bor på Teglholm Alle, og allerede har problemer med at komme ud på Teglholmen om morgenen er jeg bange for, at det vil give trafikkaos, med mindre i har tænkt jer at sætte noget lyssignal op ?

Skriv en Kommentar