www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Søg Kgs. Enghavepuljen! Frist den 20. oktober
UDGIVET okt 2016 04

Skal Kgs. Enghave Lokaludvalg være med til at støtte dit projekt til glæde for sydhavnerne og dem der ellers bruger vores bydel? Så skal vi have din ansøgning senest den 20. oktober. Bemærk, at du også kan søge, hvis dit projekt ligger i 2017. Kontakt gerne sekretariatet. 

Kgs. Enghavepuljen støtter lokale projekter, der kan være med til at skabe møder mellem sydhavnere, lærer os noget nyt, giver os spændende kulturelle oplevelser eller hjælper med at åbne vores øjne over for aktuelle problemstillinger eller understøtter netværk – og alt der i mellem. Enhver borger, gruppe eller forening kan søge om støtte til aktiviteter og arrangementer, der foregår i Kgs. Enghave, har en klar bydelsvinkel og er med til at skabe liv og understøtte Kgs. Enghaves identitet som en mangfoldig og rummelig bydel.

Så send os din ansøgning! Læs mere om rammer og kriterier og send os din ansøgning senest midnat den 20. oktober til mail kgsenghavelokaludvalg@okf.kk.dk

Bemærk, at ansøgningerne bliver behandlet på lokaludvalgsmødet den 17. november – derfor skal dit projekts startdato ligge efter den dato.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt sekretariatet på kgsenghavelokaludvalg@okf.kk.dk


Skriv en Kommentar