www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
SV-festival i Sydhavnen skruer op for musikalsk byfornyelse.
UDGIVET maj 2016 30

Velkommen til første udgave af SV-FESTIVAL med et musikprogram for hele familien på tværs af genrer, generationer og gader. I et Sydhavn under heftig forandring med område-fornyelse, metro og nye boligkvarterer på vej, vil SV-festivalen lave musikalsk byfornyelse.

Sydhavn og resten af byen kan opleve et spændstigt og mangfoldigt line-up af aktuelle artister og lokale bands og kan komme med til premiere på musikportrætter af Sydhavnens musikkvarterer. Også det unge Sydhavn er med. Mange af områdets skolebørn har gennemført en række længerevarende og forskellige musikværkstedsforløb, som præsenteres under festivalens dage.

Festivalen løber af stablen fra onsdag den 8. juni til søndag den 12. juni – læs programmet og læs mere på facebook.

Det unge Sydhavn

Gang i gaden bliver der helt sikkert også, når SV-festivalens fokus på det unge Sydhavn slår sig løs med street stomp parade, musical-projekt, teen tech-event samt stor skolekoncert på Mozarts Plads. Alle i samarbejde med Skolen i Sydhavnen, Bavnehøj Skole og Ellebjerg Skole.

SV-festival line-up

AISHA, CATBIRD, DET UNGE SYDHAVN, LUKKIF, PERNILLE BÉVORT SEXTET, PERNILLE SEJLUND, MESSER KVARTETTEN, REST IN BEATS, WONDERBRAZZ, SOCIAL CLUB feat. NAJA ROSA KOPPEL.

SV-festival 2016 er støttet af: Kgs. Enghave Lokaludvalg, Områdefornyelse Sydhavnen, Statens Kunstfond, DJBFA og Københavns Kommune.


Skriv en Kommentar