www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Udviklingen af Pio Parken kan fortsætte
UDGIVET feb 2019 06

Foreninger, elever på Ellebjerg skolen og borgere i Sydhavnen havde ikke meget at smile over, da det kom frem, at anlæggelsen af det lokale projekt Pio Parken var skrinlagt frem til 2020. Nu kan de dog smile på ny, da Kultur- og Fritidsforvaltningen ved udgangen af januar besluttede, at finde de nødvendige midler fra andre byggeprojekter. Dette betyder at Teknik- og Miljøforvaltningen kan fortsætte etableringen af projektet til stor glæde for Kgs. Enghave Lokaludvalg.

Pio Parken har stor betydning for Sydhavnen

Drømmen om at skabe en lille oase i det Sydhavnske byrum, udspringer fra de lokale borgere, der længe har higet efter grønne åndehuller. Pio Parken har derfor en stor betydning lokalt. Projektet har været et vidnesbyrd på, at visioner kan udspringe lokalt i byen og sidenhen blive en realitet i samarbejde med Teknik- og miljøforvaltningens.

Flere projekter er stadig i bero

Det kommunale anlægsloft rammer stadig Sydhavnen hårdt. Lokale anlægsprojekter, som vi i Kgs. Enghave Lokaludvalg anser for vigtige, ligger stadig i bero frem til 2020. Blandt projekter der er udskudt kan nævnes skybrudsikring af Karens Minde Aksen, helhedsrenovering af Bavnehøjskolen og områdefornyelse af Bavnehøj.


Skriv en Kommentar