www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vores Sydhavn og Actiondag i bydelen
UDGIVET apr 2016 15

Efter to workshops fordelt over halvanden måned, digital inddragelse og projektbasar er Tag Del og Kgs. Enghave Lokaludvalg klar med det sidste skud på projektstammen – Action dag i Vores Sydhavn. 

Først og fremmest stor tak til alle jer dygtige og engagerede sydhavnere – det har været en fornøjelse at hilse på jer og vi glæder os til at se jeres mange projekter blive realiseret. Workshoppen i Det Gamle Posthus gik over alt forventning og vi takker de mange fremmødte for de mange gode ideer og forslag I kom med til projekternes tovholdere.

Actiondag i Vores Sydhavn

Vil du være med til at involvere dig mere i de lokale projekter i Sydhavnen? Så kom til Actiondag i Sydhavnen, hvor du har mulighed for at virkeliggøre og styrke projekter i din bydel!

TAG DEL og Kgs. Enghave Lokaludvalg har sammen lavet kampagnen “Vores Sydhavn”, der har fulgt 13 lokale projekter, der nu skal realiseres til Actiondagen i Sydhavn. Til Actiondagen vil de lokale initiativtagere stå for forskellige aktiviteter, der er med til at gøre projekterne til virkelighed.

Aktiondagen er den 23. april 2016, kl. 13-16 og starter på Karens Minde, Wagnersvej 19, 2450 København SV i Dansepavillonen.

Opgaverne på dagen er af forskellig karakter. Det kan være lige fra en fælles oprydning i de forladte lokale på Sydhavnsgade, til et offentligt suppekøkken for økologi-interesserede og til afviklingen af et bankospil på Mozarts Plads.

Du kan se alle initiativerne her: http://tagdel.dk/profiles/vores-sydhavn

Workshop #2 - 10 Workshop #2 - 11 Workshop #2 - 12 Workshop #2 - 13 Workshop #2 - 15 Workshop #2 - 16 Workshop #2 - 4


3 Kommentarer

 1. Lisbeth Jensen siger:

  Jeg kan ikke komme ind på siden og se arrangementerne.
  Venlig hilsen Lisbeth Jensen

 2. Lisbeth Jensen siger:

  Handler det om at man skal være på facebook?

 3. lokaludvalget siger:

  Hovsa, ja, linket viser videre på en måde som gør, at man skal logge på facebook med profil for at kunne se noget. Det er rettet nu.

Skriv en Kommentar