www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vores Sydhavn – workshop den 14. april
UDGIVET apr 2016 08

Torsdag d. 14 april afholder Kgs. Enghave Lokaludvalg og TAG DEL workshoppen ”Vores Sydhavn” i det gamle posthus på Borgbjergvej. Her vil forskellige borgerinitiativer præsenterer deres lokale projekter. Kom og vær med!

For fjerde år i træk inviterer Kgs. Enghave Lokaludvalg alle sydhavnere med til projekttræf. Men denne gang lokaludvalget allieret sig med den lokale samarbejdspartner TAG DEL, der arbejder med at bringe folk sammen igennem fælles projekter.

Vores Sydhavn

Samarbejdsprojektet ”Vores Sydhavn” handler om at få folk i Sydhavnen til at mødes, udveksle ideer og sammen skabe den forandring, som de mener, er bedst for Sydhavnen. På den første workshop den 16. marts lød startskuddet til 13 vidt forskellige projekter. Projekter som du kan være med til at påvirke via tagdel.dk, hvor du kan komme med kommentarer, hjælp og råd til tovholderne.

Læs mere på facebook og se billedmappen med alle projekterne

TAG DELs hjemmeside kan du allerede nu gå ind og involvere dig i de lokale projekter der vil komme til workshoppen.

Hvorfor TAG DEL

  • TAG DEL er sat i verden for socialt innovative løsninger
  • TAG DEL for alle, der har lyst at tage del i at skabe bedre løsninger på vores samfunds udfordringer og være med til at føre løsningerne ud i livet.
  • TAG DEL er en digital platform for deling og samarbejde på tværs af foreninger, institutioner og virksomheder med borgerne
  • TAG DEL platformen er gratis at bruge for alle.

Workshop #1_2 Workshop #1_3 Workshop #1


Skriv en Kommentar