Hvem skal have Sydhavnsprisen 2024?

Sydhavnsprisen hylder dem, der er med til at gøre noget særligt for bydelen og bidrager til, at bydelen er blevet et bedre sted at bo og færdes i. Hvem synes du, skal vinde Sydhavnsprisen 2024?

Hvad er Sydhavnsprisen?

Det er en pris, der hylder dem, der er med til at gøre noget særligt for bydelen og bidrager til, at bydelen er blevet et bedre sted at bo og færdes i.

Kgs. Enghave Lokaludvalg uddelte Sydhavnsprisen for første gang i 2021. Prisen gives til én eller flere, der har gjort en særlig indsats for Sydhavnen.

Hvem kan vinde Sydhavnsprisen?

Sydhavnsprisen kan tildeles grupper, klubber, foreninger, institutioner, forretninger og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling af Sydhavnen og dermed bidraget til at gøre bydelen kendt som et attraktivt sted at bo, handle og leve i. 

Prismodtagere, som kan komme i betragtning, har:

  • Ydet en særlig indsats for at fremme udviklingen af et godt og levende miljø for borgerne i Sydhavnen.
  • Taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator for fornyelsen og udviklingen af handelslivet, grønne områder, boligområder, skoler, institutioner, det sociale eller kulturelle liv og dermed gjort Sydhavnen til en attraktiv bydel.
  • Udvist mod og nytænkning.

Vær opmærksom på, at:

  • Sydhavnsprisen ikke kan tildeles til samme person, forening, organisation eller lignende to år i træk.
  • Sydhavnsprisen ikke kan tildeles enkeltpersoner, der sidder i lokaludvalget, men kan godt tildeles foreninger/organisationer, der er repræsenteret i lokaludvalget.
  • Medlemmer af lokaludvalget, der er med til at udvælge modtagere af Sydhavnsprisen i Vurderingsudvalget, kan ikke selv nominere kandidater. Andre medlemmer af lokaludvalget kan godt nominere kandidater. 
  • Nomineringer skal begrundes. Nomineringer, der ikke begrundes med en beskrivelse af den særlige indsats i eller for Sydhavnen, tages ikke i betragtning.

Hvem kan nominere?

Alle kan nominere kandidater til Sydhavnsprisen, som de synes har gjort noget helt særligt for Sydhavnen, ved at indstille med en begrundelse. 

Prismodtageres virke skal være indenfor Kgs. Enghaves bydelsgrænser. Se nedenstående kort.

 

Indstilling af kandidater til Sydhavnsprisen 2024

Hvis du gerne vil indstille en eller flere kandidater til Sydhavnsprisen 2024, så klik på nedenstående link.