Hvem skal modtage Sydhavnsprisen 2023?

Fortæl os hvem, synes du, har gjort noget helt særligt for Sydhavnen og bidraget til, at bydelen er blevet bedre sted at bo og færdes i.

Sydhavnsprisen hylder dem, der er med til at gøre noget særligt for bydelen

Igen i år uddeler Kgs. Enghave Lokaludvalg Sydhavnsprisen. Prisen er på 7.500 kr. og kan tildeles grupper, klubber, foreninger, institutioner, forretninger og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling af Sydhavnen og dermed bidraget til at gøre bydelen kendt som et attraktivt sted at bo, handle og leve i. 

Alle kan nominere kandidater til Sydhavnsprisen, som de synes har gjort noget helt særligt for Sydhavnen, ved at sende os nominering med begrundelse på mail eller via borgerpanelet (se nedenfor). 

Sydhavnsprisen 2023 uddeles ved Sankt Hans i Sydhavnen den 23. juni på Karens Minde.

Prismodtagere, som kan komme i betragtning, har:

  • Ydet en særlig indsats for at fremme udviklingen af et godt og levende miljø for borgerne i Sydhavnen.
  • Taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator for fornyelsen og udviklingen af handelslivet, grønne områder, boligområder, skoler, institutioner, det sociale eller kulturelle liv og dermed gjort Sydhavnen til en attraktiv bydel.
  • Udvist mod og nytænkning.

Vær opmærksom på, at:

  • Sydhavnsprisen ikke kan tildeles til samme person, forening, organisation eller lignende to år i træk (se hvem der har modtaget prisen tidligere her).
  • Sydhavnsprisen ikke kan tildeles enkeltpersoner, der sidder i lokaludvalget, men godt kan tildeles foreninger/organisationer, der er repræsenteret i lokaludvalget.
  • Medlemmer af lokaludvalget, der er med til at udvælge modtagere af Sydhavnsprisen i Vurderingsudvalget, kan ikke selv nominere kandidater. Andre medlemmer af lokaludvalget kan godt nominere kandidater.  
  • Nomineringer skal begrundes. Nomineringer, der ikke begrundes med en beskrivelse af den særlige indsats i eller for Sydhavnen, tages ikke i betragtning.

Du kan nominere en kandidat

Hvem synes du skal modtage Sydhavnsprisen 2023? Frem til onsdag den 31. maj 2023 kan du indsende dit forslag med en begrundelse til lokaludvalgets sekretariat på mail til kgsenghavelokaludvalg@okf.kk.dk. Vi udsender også en survey i Kgs. Enghave Borgerpanel, hvor du kan sende os dit svar.