Julemanden kom sejlende for at tænde juletræet. Tak for i år Sydhavnen

Julemanden kom sejlende ind i Sydhavnen for at tænde juletræet alt imens store funklende julestjerner lyste Kulturholmen op. Tak for i år Sydhavnen!

Sydhavnen viste sig fra sin bedste side, da store og små dukkede glade op på Kulturholmen i søndags for blandt andet at hilse på julemanden, der kom sejlende i en lille båd hele vejen fra Grønland.

Der blev sunget sange, og julemanden fik tændt juletræet og delt godteposer ud til børnene imens der blev drukket gløgg, varm kakao og spist æbleskiver i massevis.

Aktiviteter var der nok af. Der blev både fundet og udvekslet julesager på det hyggelige julebyttemarked, og de kreative julehjerner var i fuld gang nede på Kirkeskibet, hvor Børneatelieret stod for julepyntsworkshop. Spejderne sørgede endda for varmen udendørs, hvor man kunne lave røde julepopcorn over bål.

Julevejrguderne var også med os, så der lå sne på pladsen. Det kom der selvfølgelig også sjov ud af. Både voksne og børn fik en tur på kælken, der på kreativ vis blev lavet af et låg fra en skraldespand med en snor i.

Hvis du gik glip af arrangementet i søndags, kan du stadig nå forbi Kulturholmen, hvor stjernerne og juletræet lyser. Der er endda stadig en smuk keramikudstilling lavet i en lokal workshop op til julearrangementet. Værket hedder ”Fortidens, nutidens og fremtidens jul” og udstilles lige ved Alfred Nobels Bro.

Tusind tak til alle der bidrog: Sydhavn Sogn, Børnekulturstedet Karens Minde, Kulturholmen, FDF spejderne, FirePaperRun og selvfølgelig også til julemanden. Uden jer havde dette magiske julearrangement i Sydhavnen ikke kunnet lade sig gøre.

Fotograf
Jan Fønss
Fotograf
Jan Fønss
Fotograf
Jan Fønss
Fotograf
Jan Fønss
Fotograf
Jan Fønss